CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 21 april 2010

Nog een week te gaan

totdat deze quilt klaar moet zijn. Ik ben hard aan 't quilten, maar heb de komende dagen geen tijd als gevolg van woensdagavond: casino, donderdagavond: zumba, vrijdagavond: film (de gelukkige huisvrouw). Dus dat wordt weekend- of nachtwerk. Maar ik maak me geen zorgen hoor. Het gaat wel lukken. Ik heb vrijdag vrij, dus misschien kan ik dan doorwerken. In de nacht van donderdag op vrijdag komt mijn DS terug van de Italiereis met school. Hij is sinds vorige week vrijdag weg. Ben benieuwd hoe hij het heeft ervaren.

Zien jullie verschil tussen de quilt zoals-ie op deze foto staat en op eerdere foto's? Ik zal 't maar meteen verklappen. Ik heb de logcabins links boven veranderd. Ik vond dat deel van de quilt erg donker. Ik had al extra rechtsonder ook donkerbruin gebruikt, maar toch bleef het me storen. Nu heb ik het buitenste randje van de logcabin met lichter bruin gemaakt en de blokken anders aan elkaar gezet. Dit deel van de quilt valt nog steeds meer op, maar ik kan er mee leven. Ik heb ook een paar bandjes er op genaaid die ik op de regiodag bij Dorry had gekocht.Ik heb ook mijn oude hexagonnetjes weer 's van stal (lees: zolder, of mooier gezegd: quiltkamer) gehaald. Hier ben ik - denk ik - zo'n 6 of 7 jaar geleden aan begonnen en nooit afgemaakt. Het middenstuk had ik destijds al in elkaar gezet en de kartonnetjes er uit gehaald. Ik vind het niet leuk om de andere er zomaar tegenaan te zetten. Dus, als je een idee hebt, is dat van harte welkom!!!

6 reacties:

Mariet

Wat is de quilt voor je ouders mooi. Ik zie niet zo veel anders in de logcabin hoek Was de bee gezellig vanmorgen ,ik denk het wel zoals ik op Pauline´s blog las. Ben wat ziek (griep).
Tot de volgende keer bij mij. maar we zien elkaar wel in Velthoven.

Klaske

Hij is mooi Marion, succes met doorquiltenb!
Je hexjes zien er leuk uit!

pauline

Is DS al thuis van zijn reis? Heb je helemaal niets van verteld vanmorgen. Spannend...zo lang weg van huis zonder ouders.
Tja, die hexagonnen. Ik loop tegen hetzelfde probleem op. Het ligt eraan hoe groot je de quilt wilt maken. Of anders wachten tot Veldhoven, wie weet doen we daar inspiratie op?

Margreet

Wat heb je een mooie quilt gemaakt zeg! En je hexjes zien er al zo vrolijk uit. Succes met verzinnen...

Katrien

Mooie quilt voor je ouders.
En je hexjes,je bent niet de enige die er ergens liggen heeft.Ooit starte ik er ook mee maar die liggen ook opgeborgen in een doos,misschien ooit komen die er nog eens uit.

Hennie

Je krijgt je quilt vast optijd af, hij wordt erg mooi.
Je hexagonnetjes zijn erg mooi, een idee heb ik zo niet voor je. Laat hem maar eens een poosje liggen, dan kom je vast wel op een goed idee, werkt bij mij altijd goed. Succes ! ! !
Groetjes Hennie.