CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 24 oktober 2011

Hoezo herfstvakantie?????

Vandaag is de eerste dag van mijn herfstvakantie. Nou ja, herfstvakantie....., ik had een hele week vrij gepland, maar woensdag en donderdag heb ik cursus. Dus deze week geen volledige herfstvakantie voor mij.

Daarnaast doet het weer vandaag echt niet aan herfstvakantie denken. Gelukkig maar. Het zonnetje schijnt heerlijk! Gisteren was helemaal een stralende dag. Vandaag waait het helaas wat meer dan gisteren. Dus toch herfst????

En waarom ik ook nog vraagtekens zet bij de herfstvakantie?? Ik ben de hele dag al druk bezig met de voorbereidingen voor de regiodag van volgende week vrijdag in Limburg. Aub niet meer aanmelden!! We zitten echt helemaal vol!! Met de administratie van de aanmeldingen, het maken van het boekje en het versturen van de bevestigingsbrieven heb ik gewacht tot deze week. Dus nu zit ik al van vanochtend 8.00 uur met de laptop op schoot aan de regiodag te werken.

En dan moet ik straks ook nog boodschappen doen en de was strijken. Dus hoezo herfstvakantie??? Wanneer mag ik met mijn hobby op schoot gaan zitten en verder lekker niets doen???

Op de foto zien jullie de stand van zaken van de Pie & Tart quilt. Die gaat niet groot worden, hoor. Daarvoor vind ik veel te veel andere quilts mooi om aan te werken. Ik geloof dat ik 25 vierkantjes heb geknipt, dus 5x5 is misschien wel een mooie grootte. We zien 't wel.

Voor wie nu ook herfstvakantie heeft: GENIET ERVAN!!!

zaterdag 8 oktober 2011

Camelot

Een aantal maanden geleden kwam ik met surfen op het internet de Camelot quilt tegen. Ik vond dat zo'n prachtige quilt, die wilde ik wel eens maken. Ik dacht eerst de patroontjes zelf te proberen tekenen, maar dat leek me erg moeilijk. En toen, net voor de zomervakantie, meldde Janine op haar blog dat ze een Camelot BOM ging starten. Ik was meteen verkocht!! Afgelopen woensdag lag het pakketje met patroon en stofjes voor het eerste blok in de brievenbus. Vandaag heb ik de malletjes overgetrokken en de stofjes geknipt. Ik heb twee groene stofjes vervangen door een rood en een blauw stofje. Een beetje van Janine, en een beetje van mezelf dus! Een kwart van het blok heb ik al in elkaar gezet. De rest moet nog. Ik denk dat ik dat vanavond ga doen, lekker bij de tv, een glaasje wijn, wat Japanse mix erbij. Heerlijk!!! Zijn er nog meer bloggers aan de Camelot BOM begonnen???