CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 18 augustus 2012

Zomerhuisjes
Terwijl het kwik op de thermometer 35 graden aangeeft, zit ik onder de parasol een voorraad huisjes te maken voor het project "building houses from scraps". Anderhalve liter water is er daarbij al genuttigd. Maar ik klaag niet over het weer. Ik zou niet durven. Voor je het weet, regent het alweer!
Een zonnig en warm weekend toegewenst!
Marion

vrijdag 3 augustus 2012

Huisje 24 voor Norbert

Dit huisje is voor vriend Norbert, echtgenoot van vriendin Leonie.
Norbert was in de feestmaand juli jarig, maar ik lag wat achter met de huisjes, dus moest er nog een voor hem maken. Ach, dan krijgt-ie 'm wat later. Vindt-ie vast niet erg.

donderdag 2 augustus 2012

Waar ga je naartoe als je op vakantie bent?

Ik weet niet wat jullie doen, maar als ik op vakantie ga, kijk ik altijd eerst op cosman.nl waar er quiltwinkels zijn. Ik ben nu op vakantie in Ierland (DS let op het huis en mijn moeder let op DS) en in Limerick ligt de grootste quiltwinkel van Ierland.

Het plan is om op dag 6 van onze vakantie in Limerick te overnachten, maar dat is op zondag, en dan is de winkel vast niet open. Dus zijn we vandaag zo'n 150 km omgereden voor het vakantiebezoekje aan een quiltwinkel. Op de foto sta ik af te rekenen, alhoewel ik dat door alle gezelligheid bijna was vergeten. De stofjes laat ik een andere keer zien.