CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 15 maart 2013

Sponsor oproep voor de TourduALS


Weten jullie het nog? Mijn berichten van vorig jaar juni, toen mijn zoon Teun de Mont Ventoux op zijn vaders racefiets beklom om geld op te halen voor de ziekte ALS? Toen hij boven was kreeg hij van zijn vader Paul, nu 5 jaar ALS-patiënt, de bolletjespet.

Ook dit jaar, op vrijdag 7 juni, gaat Teun deze kale berg weer beklimmen, en dit keer fietst hij zelfs 2 keer omhoog. Meer dan 500 wielrenners fietsen dit jaar mee voor dit goede doel. Elke deelnemer moet 1500 euro sponsorgeld ophalen.Als je bijgaand filmpje over Paul ziet, dan begrijp je waarom er geld nodig is voor onderzoek naar deze ziekte. Elke patiënt die te horen krijgt dat hij ALS heeft (ca 500 per jaar in Nederland) heeft nog slechts een korte levensverwachting want de oorzaak van deze ziekte is nog niet gevonden en dus is er ook nog geen medicijn tegen deze ziekte.Wil je Teun helpen om geld bijeen te krijgen? Klik dan naar HIER en geef een bijdrage aan Team Limburg. Vergeet niet in je berichtje aan te geven dat je dit voor Teun doet.

2 reacties:

Lida

Wat is het toch een speciale en geweldige knul! Succes met de sponsoring! Groetjes
Lida

dineke

Prachtig initiatief. Heb geprobeerd een bijdrage te sturen, wilde niet lukken maar ik zal ervoor zorgen dat het komt. Groetjes en succes.