CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 20 september 2013

Aan de slag!


Nee, dit is niet een nieuwe quilt. Dit is de achterkant van de Hope-quilt voor Teun. Ik had een pakket uit Amerika besteld en heb nogal wat stofjes over. Goed voor een leuke achterkant. Deze achterkant heb ik vanmorgen in elkaar gezet.

 En omdat ik toch bezig was, dacht ik: waarom niet meteen de bies geknipt? Ook deze wordt van de resten gemaakt. Alle restjes in repen van 5 cm gesneden. Inmiddels zitten ze ook al in elkaar. Straks even dubbel strijken en dan bewaren tot de quilt gequilt is.

En over welke quilt heb ik het alweer?
Nou, over deze! Inmiddels heb ik er ook een smal randje aan gezet (van de resten natuurlijk). De foto is met mijn smartphone gemaakt en ik zie nu dat-ie wat wazig is. Maar de quilt is echt heel scherp hoor!
Nu nog de Farmers Wife afquilten (ben inmiddels de rand aan 't quilten), en dan kan ik met deze quilt aan de slag. Ik dacht hem eerst machinaal te laten quilten, maar de quilt heeft zo'n verhaal (voor mijn zoon als herinnering aan zijn vader die aan ALS is gestorven), dat ik vind dat ik hem zelf moet quilten. Ik hoef me de komende tijd dus niet te vervelen.....  (als je goed kijkt, zie je de bruine rand van de Farmers Wife onder deze quilt uit komen. Die had ik ook even op de grond gelegd om te bekijken en te genieten)