CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 18 april 2016

Onze laatste regiodag

Vorige week vrijdag, 15 april, organiseerden Pauline en ik onze laatste regiodag van het Quiltersgilde. Ik heb een paar keer moeten tellen, maar het bleek dat dit onze 27e regiodag was. In april 2002 organiseerden wij de eerste regiodag, en deze, 14 jaar later, was onze laatste.


We hadden besloten deze dag te wijden aan een goed doel, en dat werd Stichting Verdanda. Binnen onze regio (Limburg) zijn veel vrijwilligers voor deze stichting, en ook deze keer kwamen bij de Show & Tell weer veel quilts voorbij die richting Verdanda gingen.


De dames van Verdanda vertelden over hun stichting en hoe blij de ontvangers van de quilts altijd zijn.Onze deelnemers maakten allemaal een blokje voor Verdanda en er was een verloting met prijzen die door Quiltwinkel Marij en Quilt-Patchwork waren gesponsord. Zo konden we dames ook nog een mooi geldbedrag meegeven.

Lisette nam namens alle deelnemers afscheid van ons. Op de achtergrond zijn de blokken te zien die zijn gemaakt.


En vervolgens stelden wij de nieuwe regiovertegenwoordigers voor; Chris en José, samen met hun hulptroepen (want die zijn wel handig om een regiodag te organiseren).

Wil je meer foto's zien, bijvoorbeeld van de Show & Tell? Klik dan HIER. Het lukt nog niet om de foto's links in de kantlijn te plaatsen. Misschien later...